!.GüLçin.! co admin
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 nerden geliyinn? : GÜLÇİNİN EVİNDEN:) (İZMİRDEN) hobilerin neler??? : KİTAP OKUMAK AMA GRUP HEPSİYLE İLGİLENMEK BAŞTA arkilerin sana ne derler genelde : ShiRinn karma puan : 0 Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Sizce Haftanın Prensesi Kim olsun...! şıkları yazıcaksınız...! C.tesi Mayıs 24, 2008 12:48 pm | |
| a) OoOerenilayOoO
b)gülçin_manyağı
c)gamze_cemre
d) diloş15 | |
|
!.GüLçin.! co admin
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 nerden geliyinn? : GÜLÇİNİN EVİNDEN:) (İZMİRDEN) hobilerin neler??? : KİTAP OKUMAK AMA GRUP HEPSİYLE İLGİLENMEK BAŞTA arkilerin sana ne derler genelde : ShiRinn karma puan : 0 Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Sizce Haftanın Prensesi Kim olsun...! şıkları yazıcaksınız...! C.tesi Mayıs 24, 2008 12:49 pm | |
| | |
|
!.GüLçin.! co admin
| Konu: Geri: Sizce Haftanın Prensesi Kim olsun...! şıkları yazıcaksınız...! C.tesi Mayıs 24, 2008 8:20 pm | |
| OoOerennilayOoO HAFTANIN PRENSESİ SENSİNN CNM..! | |
|
gulcinci_elif Admin
Mesaj Sayısı : 98 nerden geliyinn? : gülcinimin kalpinden hobilerin neler??? : chat,yüzmek,shoppen,müzik dinlemek arkilerin sana ne derler genelde : elf ( türkceden onbir demek ) karma puan : 0 Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Sizce Haftanın Prensesi Kim olsun...! şıkları yazıcaksınız...! Salı Haz. 03, 2008 8:48 pm | |
| AY SRRY OY NASIL GERI ALINIYOR BEN NILAYA GÖNDERCEKTIM YANLISILKLA GÜLCIN_MANYAGINA GÖNDERDIM AYRICA BENDEN BASKA KIMSE GÜLCIN MANYAGI OLAMAZ IMZA GÜLCINCI_ELIF | |
|