!.GüLçin.! co admin
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 nerden geliyinn? : GÜLÇİNİN EVİNDEN:) (İZMİRDEN) hobilerin neler??? : KİTAP OKUMAK AMA GRUP HEPSİYLE İLGİLENMEK BAŞTA arkilerin sana ne derler genelde : ShiRinn karma puan : 0 Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Beni Kategorize Etme - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Paz Mayıs 18, 2008 1:19 pm | |
| Beni kategorize etme Benle oynama Yaftayı yapıştırıp Bana isim koyma Karikatürleştirme beni İlahlaştırma Tabulaştırma sakın tabulaştırma
Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim
Matematiklaştirme beni çarpma, bölme Toplama, çıkarma sakın beni hesaplaştırma Mekanikleştirme beni otomatiklaştirme Yarıştırma sakınonla bunla karşılaştırma
Sıkıştırıp tıkıştırma beni depolaştırma Duygularım yok oldu yüreğimi nasırlaştırma Beni demoralize etme depolitize etme Her işten kaçar oldum beni illegalize etme
Eseri Sezen Aksu seslendirmişti. Söz : Bülent Ortaçgil | |
|
0o0erenilay0o0 Admin
Mesaj Sayısı : 335 Yaş : 30 nerden geliyinn? : erenimin kalbinden(=Ditalyadan) hobilerin neler??? : :Dben i$siz bi warLiqim :( arkilerin sana ne derler genelde : KARAKİZ karma puan : 0 Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Beni Kategorize Etme - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Paz Mayıs 18, 2008 1:23 pm | |
| bununda wideosunu ekledim!!! | |
|
yaseminvehepsi super modaretor
Mesaj Sayısı : 125 nerden geliyinn? : istanbul hobilerin neler??? : kitap okumak,müzik dinlemek,pc de takılmak arkilerin sana ne derler genelde : yasmin karma puan : 0 Kayıt tarihi : 23/04/08
| Konu: Geri: Beni Kategorize Etme - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Salı Mayıs 27, 2008 4:59 pm | |
| | |
|