gülçin_manyağı Admin
Mesaj Sayısı : 107 nerden geliyinn? : Gülçin,in kalbinden[Karamandan] arkilerin sana ne derler genelde : Lülü karma puan : 0 Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Benim sayfam. Ptsi Nis. 28, 2008 4:37 pm | |
| Arkadaşlar burası bana ait burda sizin istediğiniz resimlermiş yazılarmış.....v.b. gibi şeyler için uğraşacağım.Bu açılış gibi bir şey oldu doğrusu.Zaten bende öyle olmasını istedim. Eee bana merhaba demek yokmu. | |
|
0o0erenilay0o0 Admin
Mesaj Sayısı : 335 Yaş : 30 nerden geliyinn? : erenimin kalbinden(=Ditalyadan) hobilerin neler??? : :Dben i$siz bi warLiqim :( arkilerin sana ne derler genelde : KARAKİZ karma puan : 0 Kayıt tarihi : 21/04/08
| |
gülçin_manyağı Admin
Mesaj Sayısı : 107 nerden geliyinn? : Gülçin,in kalbinden[Karamandan] arkilerin sana ne derler genelde : Lülü karma puan : 0 Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: Benim sayfam. Ptsi Nis. 28, 2008 6:17 pm | |
| | |
|
Beren modaratör
Mesaj Sayısı : 5 nerden geliyinn? : Izmir ! arkilerin sana ne derler genelde : BéRén. karma puan : 0 Kayıt tarihi : 23/04/08
| Konu: Geri: Benim sayfam. Salı Nis. 29, 2008 7:45 pm | |
| SéLam canım .. Bén Bérén. 13 yaşındayım. İzmirdé otuRuyorum .. Sanırım imza-avataR çaLışmaLarın var.. Bén de bu şékiLdé çaLışmaLar yapıyoRum ..
AnLaşıLıcağı gibi siténin mod.Larından biRiyim ..
BénimLe iyi anLaşmak istéyénLérLé ancak bu kuraLLar çérçévesindé konuşuRum ..
!. Forum ortamında kuraLLar késinLikLé çiğnénméyécék ve Türkçé asLa kötü bir şékiLde kuLLanıLmıycak ..
Eğér bu kuraLı ciddiyé aLırsan iyi anLaşırız canım. (:
* | |
|
gülçin_manyağı Admin
| Konu: Geri: Benim sayfam. Çarş. Nis. 30, 2008 3:22 pm | |
| cnm biliyorum ama çok teşekkğr ederim | |
|
gulcinci_elif Admin
Mesaj Sayısı : 98 nerden geliyinn? : gülcinimin kalpinden hobilerin neler??? : chat,yüzmek,shoppen,müzik dinlemek arkilerin sana ne derler genelde : elf ( türkceden onbir demek ) karma puan : 0 Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Benim sayfam. Cuma Mayıs 09, 2008 1:20 pm | |
| SLM GÜLCIN MANYAGI BEN GÜLCINCI_ELIF | |
|